T8 típusú trapézlemez RAL színben és famintás kivitelben

T8-as trapézlemezeink kiválóan alkalmazható kerítésnek, oldalfalnak és egyéb térelválasztáshoz. Lemezeink egyik oldala színes, a hátoldala szürke színben elérhető.

Tábla teljes szélessége:1190 mm.
Tábla hasznos fedőszélessége:1170 mm.

Legfőbb előnyei:

  • A lemezek hosszát (magasságát) minden esetben a vevő által kért méretre gyártjuk.
  • Gyors, egyszerű szerelhetőség. A lemez színével egyező rögzítő csavarokat is tudunk hozzá adni.
  • Tartós megoldás. Tűz-időjárás és korrózióálló bevonat. 10 év garancia.
  • Csekély súly, 0,45mm esetén: 3,6 kg/m2. 
  • Egyedi megjelenés!
  • Igény szerint zárókupakkal is kérhető!
 
 
 

T20 típusú trapézlemez

T20-as trapézlemez az egyik legkedveltebb trapézlemez, mert tetőre és oldalfalra és kerítésnek is  egyaránt szép és tartós megoldás. Alacsony bordázata miatt kis felületen is látványos!


Leggyakrabban ipari épületek, gazdasági épületek, tárolók és garázsok tetejére választják, mert a 20-as trapézlemez alátámasztásához elegendő a 40-50 cm alátámasztási köz, 15 % - os tetőhajlási szögtől.

A T20-as trapézlemez teljes szélessége 114 cm, hasznos szélessége 108 cm. A lemez hosszát méretre vágjuk, így a kivitelezőnek csak azt kell felmérnie, hogy milyen hosszú legyen a trapézlemez, hogy a gerinctől a csatornáig gyorsan és egyszerűen betudja építeni.

A lemezek hosszát minden esetben a vevő által kért egyedi méretre gyártjuk. 
 

 

 

T35 típusú trapézlemez

T35-ös trapézlemez, amely alkalmas ipari és alacsony tetőhajásszögű tetőfedéshez és homlokzat burkolásához. A lemezek hosszát minden esetben a vevő által kért egyedi méretre gyártjuk! Termékünk falprofilként is gyártjuk a megrendelő kérése alapján!

 

 

 

Molly típusú cserepeslemez

A Molly típusú cserepeslemez elsősorban a lakosság körében kedvelt, mert hasonlít a hagyományos cserépfedésre, de felszerelése sokkal egyszerűbb és gazdaságosabb, kötetlen fedési iránnyal. Így tetszőleges oldalról kezdhető a tetőfedés.

 
 
A cserepeslemez előnyei:
A hagyományos tetőfedő anyagokkal szemben az acéllemezből készített cserepeslemez igény szerint az adott tető hosszához, méretre készül. A cserepeslemez csak 22 %-os tetőhajlásszögtől alkalmazható!  Alacsonyabb hajlásszög esetén mást terméket tudunk ajánlani! Cégünknek fontos a szakszerű anyagválasztás megrendelőink részére!

Elérhetőség

Tisza Trapéz Kft

Cím: 6060 Tiszakécske, Dózsa-telep 65 sz.

Telefon: 0620-488-07-53 vagy 0620-240 -00-49