Antikondenzációs filc bevonat

Általános problémát jelent, hogy a lemeztető a külső hőmérséklet változásával együtt felmelegszik vagy lehűl. Ha a tető belső oldalán a levegő melegebb, akkor a pára lecsapódik a lemez belső felületén. A problémát az okozza, hogy a kicsapódott víz csepegése károsíthatja a lemeztető alatt tároltakat, vagy akár a tetőszerkezetet.
 

A páralecsapódás ellen védekezni lehet párazáró fóliával és antikondenzációs bevonattal ellátott profillemezzel. Az antikondenzációs bevonat nem a párakicsapódásból származó kondenzvíz képződést akadályozza meg, hanem a felületre kicsapódó párát tartja magában, amíg az természetes úton el nem párolog.

A cég által forgalmazott trapézlemezeket a cég tiszakécskei gyártóüzemében látjuk el az antikondenzációs, filc bevonattal. 

A filc nagyjából 1,0mm vastag szövet hatású PES membrán, aminek csekély a tömege, azonban rendkívül jó a nedvszívó képessége.

A felhasznált poliészter alapú filc öntapadós bevonat, amely a fémlemez alsó felére kerül (ragasztással), és gyakorlatilag minden olyan környezetben (épületben) használható, ahol páralecsapódási problémák jelentkeznek. A filc anyaga magas nyomáson tisztítható.

 

Cégünknél az összes, tetőre szánt lemezt tudjuk filccel gyártani.

A filccel történő gyártás megrendelésének felára 650 ft + áfa = 825 Ft/m2 bruttó. .

Ha Önnek is problémát jelent 

  • a páralecsapódásból eredő vizesedés,
  • a párazáró fólia alkalmazása,

akkor Önnek mindenképpen az antikondenzációs, filc bevonattal ellátott trapézlemezeinket illetve cserepeslemezeinket ajánljuk!
Részletekért, árajánlatért illetve további információkért keressen Bennünket bizalommal!

 

 


Elérhetőség

Tisza Trapéz Kft

Cím: 6060 Tiszakécske, Dózsa-telep 65 sz.

Telefon: 0620-488-07-53 vagy 0620-240 -00-49